Blog

Het begin September 2022

Na 3 maanden van oefenen in ons vertrouwde jeugdhuis Tonzent, was het eindelijk tijd voor DJ Trikto om zijn debuut te maken voor een groter publiek. Met de steun van jeugdhuis Tonzent en Stamie Hever, waren we klaar om onze passie voor muziek te delen met de wereld.

De avond van ons optreden was gevuld met energie en enthousiasme. De beats die we hadden voorbereid kwamen tot leven en vulden de ruimte met een geweldige sfeer. Het publiek danste en zong de longen uit hun lijf. we wisten dat we iets speciaals hadden bereikt.

Onze eerste show markeerde het begin van een opwindende reis voor DJ Trikto. Met vastberadenheid en passie kijken we uit naar wat de toekomst zal brengen.

Doorbreek jaar 2023

Galabal DonBosco

Het voelt als gisteren. Ons eerste grote evenement, galabal van Don Bosco, waar we voor een menigte van 800 mensen speelden. Die avond markeerde een keerpunt voor DJ Trikto. Sindsdien zijn we alleen maar gegroeid, elke ervaring heeft ons verder gebracht. Maar de passie voor muziek en het verlangen om mensen te laten dansen zijn altijd hetzelfde gebleven.

Strandbar 2023

Bij de strandbar was het een geweldige avond vol muziek en vreugde, waar we jong en oud liet dansen op onze beats. De sfeer was onbeschrijflijk, iedereen genoot met volle teugen. We willen graag een speciale dank uitspreken naar de Chiro, die niet alleen een fantastische band met ons heeft opgebouwd, maar ons ook kansen heeft geboden om ons talent te tonen aan de wereld. Hun steun en vertrouwen hebben ons geholpen te groeien en deze magische avonden mogelijk te maken.

Oktoberfuif 2023

Onze eerste tentfuif, Oktoberfuif was een onvergetelijke ervaring voor ons. Dankzij het winnen van hun DJ-contest kregen we de kans om die avond te openen. Hoewel we het feestje alleen mochten starten, hebben we de tent meteen laten daveren met onze beats en de sfeer tot het kookpunt gebracht. Het was een mijlpaal die ons liet zien dat zelfs met een bescheiden start, we de kracht hebben om een groots feest neer te zetten.

24 urenloop

De 24 uren loop. Het was ons debuut op de Leuvense grond, een stad die ons daarna nog vaak zou verwelkomen. Het was een eer om daar de sfeer te verzorgen.

Uiteraard mogen we ook de vele andere feestjes niet vergeten die we hebben bezocht, van het jeugdhuis tot andere locaties. Elk van deze gelegenheden heeft bijgedragen aan onze groei en gevormd wie we vandaag zijn als artiesten.

Het groeiende 2024

Fuiven aan de lopende band

Het jaar 2024 is voor ons van start gegaan met een reeks aan fuiven en evenementen, waaronder de Jinfuif, Nieuwjaarsfuif, Hasta La Vista en meer. Elk van deze gelegenheden bood ons de kans om ons te ontwikkelen en te laten zien wat we echt waard zijn. Dankzij deze diverse reeks aan evenementen hebben we onze stijl kunnen verfijnen en onze passie voor muziek kunnen delen met een steeds groter wordend publiek.

Out of The box 2024

Onze tweede Tentfuif, “Out of the Box”, heeft alles in vuur en vlam gezet, zowel letterlijk als figuurlijk. Van onze crew tot het publiek, iedereen gaf zich helemaal. Dit was slechts een voorproefje van wat 2024 in petto heeft, en we zijn er allemaal klaar voor om nog gekker te gaan dit jaar.